Βάση Ασκήσεων

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΤΙΠΗΣ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Γεννήθηκε στο Δαφνούδι Σερρών το 1958 και μεγάλωσε στη Μαυροθάλασσα Σερρών όπου και τελείωσε το Εξατάξιο Γυμνάσιο. Σπούδασε και αποφοίτησε από το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1982. Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου «Ευκλείδης» απο το 1987. Είναι έγγαμος με την Ελλισάβετ Πουλιανίτου και έχει δύο παιδιά, τον Θωμά και την Κατερίνα. Έχει συγγράψει πλήθος σημειώσεων και ασκήσεων και φιλοδοξεί να τις εκδόσει και σε βιβλία Διδάσκει κυρίως Ανάλυση. Του λείπει όμως και η Γεωμετρία. Θεωρεί τυχερό τον εαυτό του που είναι εκπαιδευτικός. Χόμπι του είναι το ψάρεμα (ιδίως το υποβρύχιο) και ό,τι αφορά στη θάλασσα.

 

ΜΠΑΚΟΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - ΦΥΣΙΚΟΣ 

 

ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΩ – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1973 στο Ροπωτό Τρικάλων. Αποφοίτησε το 1991 από το 2ο Λύκειο Τρικάλων εισήχθη στη Φιλοσοφική σχολή του Α.Π.Θ, στο τμήμα της Φιλολογίας και ειδικεύτηκε στις κλασικές σπουδές. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο αγοριών, του Κωνσταντίνουκαι του Ευάγγελου. Στο Φροντιστήριο «Ευκλείδης» εργάζεται από το 1999. Διδάσκει Φιλολογικά σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου. Πιστεύει πως το «μεράκι» για τη δουλειά, η σοβαρότητα, και η συνέπεια, είναι απ’τα πιο βασικά χαρακτηριστικά ώστε το «δίδυμο» καθηγητής – μαθητής να οδηγήσουν τα πράγματα μπροστά...

 

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΧΗΜΙΚΟΣ

Γεννήθηκε το 1986 στο Περτούλι Τρικάλων, όπου και μεγάλωσε. Υπήρξε μαθήτρια του φροντιστηρίου "Ευκλείδης". Αποφοίτησε το 2003 από το Γενικό Λύκειο Πύλης. Εισήχθη στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ., στο Τμήμα Χημείας και αποφοίτησε έχοντας κατεύθυνση Χημεία Περιβάλλοντος. Διδάσκει από το 2009 σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε σπουδαστές ΙΕΚ. Πιστεύει πως: " Όπως η γη, όσο γόνιμη και αν είναι δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς καλλιέργεια, έτσι και ο νους, χωρίς εκπαίδευση δεν μπορεί να δώσει καλό καρπό."

 

ΓΙΑΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΒΙΟΛΟΓΟΣ 

 

ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Λύκειο Βαλτινού Τρικάλων το 1992. Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Μαθηματικών από όπου και αποφοίτησε έχοντας κατεύθυνση Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Διδάσκει από το 1998 θεωρώντας ότι οι μαθητές εξακολουθούν να είναι ο καθρέπτης μας και το μέλλον που θέλουμε να ζούμε. Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, τη μουσική και την τεχνολογία τον κρατά σε φόρμα.

 

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1985. Τελείωσε το 6ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων και το 2003 εισήχθη στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από αυτό το 2008 και από τότε εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα παραδίδοντας μαθήματα Οικονομίας-Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετιγκ σε μαθητές Λυκείου καθώς και σε σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. και Σ.Μ.Υ. Λατρεύει τη διδασκαλία, καθώς θεωρεί ότι: "Το να είναι κάποιος επιστήμονας είναι κάτι σημαντικό, το να είναι όμως Δάσκαλος μελλοντικών επιστημόνων είναι κάτι το ιδιαίτερα μοναδικό".

 

ΚΥΤΙΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ- ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

 Γεννήθηκε το 1988 στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε. Υπήρξε μαθήτρια του φροντιστηρίου "Ευκλείδης" και το 2006 αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Τρικάλων. Εισήχθη στο τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ' όπου και αποφοίτησε το 2010. Επέστρεψε στα Τρίκαλα και εργάζεται στο φροντιστήριο από το 2011. Πιστεύει πως μία ώρα μαθήματος με ΠΑΙΔΙΑ σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα και θέλει να προσπαθεί να τους "δίνει" περισσότερα απ' οσα της δίνουνε...Της αρέσει ο χορός, η μουσική, η ιστιοπλοϊα,το σκί και τα ταξίδια...