Βάση Ασκήσεων

P1020423

Within history of discipline it is often claimed that the excellent findings derive from specialists who asked them the right queries. In my opinion, not only because of this, many of these individuals were fortunate and were in the right place and time thanks to their perseverance essayargumentative This pattern could be the biggest a member of generating a look at. The time invested, time, methodology possibly even the results of your document during the research network be determined by this section turning out to be performed suitably. Conversely, additionally it is the most complicated stage to organize. There are numerous parameters that vary depending completely on you and your marriage making use of targeted design.

Ο Δάσκαλος πάντα μας έλεγε ότι όλα ξεκινάνε από τη μόρφωση που έχουμε ή δεν έχουμε.
Απ' τις ικανότητες του μυαλού και των χεριών του ανθρώπου, πως αυτό είναι το κλειδί για όλα...Μετά από κάθε γιατί, έλεγε, να ψάχνεις το γιατί των γιατί.Εκεί θα βρίσκεις πάντα πάνω απο τη μισή απάντηση και ίσως όλη την αλήθεια. Είναι σημαντικό όταν βρίσκουμε τα δύσκολα, συνέχιζε, να μην δεχόμαστε αβασάνιστα τις εύκολες απαντήσεις που δίνουν πρόχειρα μια εξήγηση, που κουκουλώνουν τα πράγματα.
Να προσέχουμε τις εξηγήσεις που φουντώνουν της καρδιάς τις προτιμήσεις, που χωρίζουν τον κόσμο, τους ανθρώπους και τα έργα τους σε άσπρο και μαύρο, που φροντίζουν πιο πολύ να βολέυουν παρά να φωτίζουν την αλήθεια.
Πάσχιζε να μας μάθει πως πλούτος δεν είναι μόνο τα κτήματα και τα εμπορεύματα τα γρόσια και τα φλουριά, αλλά όσα έχουμε στο μυαλό μας και στην καρδιά μας, οι ικανότητες μας, το "πρέπει" που βάζουμε εμείς στον εαυτό μας. Να μάθουμε να φροντίζουμε την τιμή μας, προτού χρειαστεί να την υπερασπίσουμε.
Προκόβουν αυτοί που στο μυαλό τους δεν έχουν ντουβάρια, μήτε στα μάτια τους μπερντέδες, έλεγε. Αυτοί που προσπαθούν να έχουν ορισμένες αρχές, που προσπαθούν να κάνουν τα δύσκολα απλά, να γανώνουν τα μυαλά τους.
Αυτοί που προσπαθούν να γράψουν την δική τους ιστορία, να χαράξουν το δρόμο τους.
Εμείς είμαστε ΤΥΧΕΡΟΙ που είμαστε Δάσκαλοι.